Maciban használd, abból sosem megy félre. Mostanában befőttesüvegben hordunk házi mézet, és itthon is ragad tőle minden. Gondolkozom is rajta, hogy veszek egy macis mézet, és ha kiürült, azt töltöm fel mindig.
2017. dec. 9. 23:54
2/15 anonim válasza:
Ha kanállal belenyúlsz a mézesüvegbe, majd kiveszel belőle akkor gyorsan elkezded pörgetni vízszintesen tartva a kanalat, így a pörgési erő miatt nem fog lecsöppenni egy csepp méz sem és át tudod tenni bögrébe, pohárba, tálba, vagy ahová akarod. Gyorsnak kell lennie.
Én mindig így csinálom és sosem mézes semmi sem. Sűrű méznél is működik ez és folyósabbnál is. Ügyesnek is kell lenni és gyakorolni. :)
Mézpumpát általában árulnak piacokon, vagy akik mézet árulnak azoknál is szokott lenni. Vagy most éppen aktuális a karácsonyi vásárokon is van.
2017. dec. 10. 00:01
3/15 anonim válasza:
Nem a f***mal veszem ki, hanem kanállal, vagy mézcsurgatóval. És többnyire nem pucéran foglalkozok a mézzel, hanem ruhában. Így nem lesz a tököm mézes.
Ha kanállal belenyúlok, amikor kiveszem, a kanalat folyamatosan forgatom. Így nem csorog le róla a méz. A csurgatóval hasonlóan teszek, csak azzal könnyebb pörgetni.
2017. dec. 10. 00:43
4/15 anonim válasza:
#3😂😂
Egyébként tényleg próbáld ki ezt a kanalas megoldást, ennél egyszerűbb megoldás szerintem sincs.
2017. dec. 10. 00:50
5/15 anonim válasza:
Már leírták előttem, de a mézcsurgatót én is csak ajánlani tudom.
2017. dec. 10. 00:51
6/15 anonim válasza:
Nekem például nincs tököm, így nem érint a probléma.
Goods Marketben lehet kapni komplett készletet mézes üvegekhez. Egyébként kanalat használok, nem szoktam tökig mézes lenni.
2017. dec. 10. 02:16
9/15 anonim válasza:
A kanalat, mielott a mezbe teszed, martsd meleg vizbe.A mez egyaltalan nem tapad a meleg vizes feluletre, , kicsuszik belole. Kicsit hasonlit a nokedli szaggatashoz ott is belemartva a kanalat a meleg vizbe, a nokedli levalik a kanalrol es belepottyan a fozovizbe.Nem tudtam, hogy ezt seki nem ismeri, mert kulomben szabadalmaztattam volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!