David2014 kérdése:
A panirozott gombat mennyi ideig kell sutni olajban?
Figyelt kérdés
azt irja legtobb leiras, hogy amig aranybarna lesz a panir rajta, amit forro olajba teszunk. de nalam kb 1 perc alatt aranybarna lett, letezik hogy ennyi ido eleg neki, vagy mennyit kell megis?? azert 1 pec alatt nehezen hinnem hogy elkeszulne2017. dec. 2. 08:31
1/4 anonim 



válasza:





Ne tedd túl forró olajba, mert akkor a panír megég, a gomba meg nyers marad. De 5 perc kb elég neki, meg a gomba tényleg könnyen elkészül.
2/4 anonim 



válasza:





Pontosan így van.A túl forró zsiradékban gyorsan megbarnul a panír, de a gomba nyers maradhat, főleg a nagyobbak.
4-5 perc mindenképpen kell neki, és közben meg is kell fordítani.Villát ne szúrj bele forgatáskor, hanem lehetőleg csipeszt használj. ha megböködnéd, kifolyna a nedve, és elázna a panír, a gomba pedig gumis lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokta, hasznosak voltak. gondolom hasonlo a helyzet a bundaskenyer sutesnel is:)
2017. dec. 2. 18:51
4/4 anonim 



válasza:





Bundáskenyérnél sokkal kisebb a " kockázat", mert nincs a bunda alatt nyers alapanyag.Ennél is fontos a mérsékelten forró zsiradék, de még gyorsabban meg kell fordítani, mint a gombát.Ha színre sült, azonnal fogyasztható.
Mindegyiknél ajánlatos papírtörlőre szedni, hogy felszívja a felesleges zsiradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!