Ha a rántottcsirkéről leszedem a panírt, az ugyanolyan rossz? És ha a nagyon bő olajban sült csirkéről (nem panírozott) leitatom az olajat?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 16:16
1/3 anonim válasza:
Egyszerű, süsd zacskóban, 0 ml olaj kell hozzá. és natúran sül.
2/3 anonim válasza:
Szerencsétlen csirke megsül a teflonos edényben, csak minimális oliva kell alá, hogy ne kapjon oda.
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan edd meg a panírt, semmi bajod nem lesz. Arról is itasd le az olajat. És a sült csirke is tökéletes leitatva. Az nem szívja be a zsír, inkább kisül belőle rengeteg.
(Nem értem, miért hiszik az emberek azt, hogy a műanyagban sült csirke egészségesebb, mint egy rántott. Lehet, hogy kalóriában 50-nel kevesebb, de vannak más szempontok is, még fogyókúrában is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!