Konyhákon, ahol pl. több száz emberre főznek, hogyan készítik szerintetek a sült csirkét?
Figyelt kérdés
Gondolom, mindenhol másképp, azonban azzal is tisztában vagyok, hogy konyhákon nem nagyon használhatnak különleges fűszereket.
Azon a konyhán, ahonnét édesapámék munkahelyére hordják az ebédet, hihetetlenül isteni a sült csirke, azonban nem tudom beazonosítani az ízét. A csirke önmagában nem piros, mégis szaftos és omlós, ropogós a bőre.
Gondoltam már arra is, hogy lehet, csak simán sózzák és úgy sütik meg, de kíváncsi lennék, hogy szerintetek hogyan készülhetnek.
2017. nov. 25. 23:46
1/2 anonim válasza:
Ipari sütőben, bevágnak vagy 10 tepsit tepsinként 30 csirkével, sült csurke fűszersóval
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2017. nov. 26. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!