Milyen módszerrel, vagy milyen géppel lehet zöldséget hajszálvékony szálakra szelni? (kép)
Figyelt kérdés
Nem a hagyományos julienne-re gondolok, az nagyon vastag ehhez képest. Annál ez sokkal vékonyabb. Mint egy szénaboglya. Egy-két étteremben már találkoztam vele, és nagyon jól néz ki. Íme egy kép (a hús tetején van, talán cékla):
2017. nov. 1. 20:41
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg sajtreszelőn, vagy apró lyukú reszelőn.
2/9 anonim válasza:
Ez nem zöldség a képen, egy fűszer, a sáfrány.
Zöldséget nem lehet ilyen vékonyra vágni.
3/9 A kérdező kommentje:
Pedig valahogy lehet, mert én személyesen ettem étteremben, cékla és sárgarépa volt ilyen vékonyra szelve.
2017. nov. 1. 21:11
4/9 anonim válasza:
A hús tetején szárított chili szálak vannak. Készen kapható pl.az Ázsia Bt.-ben
5/9 anonim válasza:
Zöldség hámozóval hajszál vékony csíkokat vágsz és felszeleteled.
6/9 anonim válasza:
Talán egy ilyen citromhéj csíkozóval
8/9 anonim válasza:
A citrushéj csíkozó a megoldás, a legvékonyabb csíkok produkálására, persze nem minden zöldséghez alkalmazható.
9/9 anonim válasza:
A képen chili szálak vannak. Hát szerintem otthoni körülmények között, ilyen vékonyra szelni dolgokat, nem lehet. Boltban lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!