Tejforraláshoz keresek lábast valamit ajánlani?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 16:10
11/15 A kérdező kommentje:
köszi
2017. okt. 12. 04:33
12/15 anonim 



válasza:





Nekem egy nyeles zománcos edényem van (fazék és lábas közti méret). Jó vastagfalú edény, elég nehéz is. Legalább 20 éve ez a tejforralóm, és a sütikhez, tortákhoz a krémet is ebben főzöm. Semmi mást nem szabad benne főzni (levest sem!) Nem ég le benne a tej sem, a krém sem. A krémeket persze folytonos keveréssel főzöm.
13/15 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy tejforraláshoz nem kell különös, spec. edény, csak olyan, amit csak egyedül tejforraláshoz használunk. Nekem sincs tejforraló speciális,dupla aljú, csak egy " bonyhádi zománcos" lábasom.
14/15 anonim 



válasza:





Egyetértek, de megint kell javítanom. A duplaljú sem speciális tejforraló, csak egy edényfajta a sok közül.
Az természetes, hogy az ember kinevez egyet, amit csak tejforraláshoz, puding,-krém készítéséhez használ csak, bármiből is legyen az az edény.
Még egy, amit én is megfogadtam és mindig betartok, hogy mielőtt a tejet beleöntöm, mindig kiöblítem hidegvízzel, szóval legyen nedves az edény alja, oldala.
15/15 anonim 



válasza:





Egyébként a legjobb a frissen fejt tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!