Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyors panirozasi praktikat...

Gyors panirozasi praktikat irnatok kerlek?

Figyelt kérdés
Apro dolgokhoz,pl gomba, csirkesziv... hogy ne tartson 1 oraig es ne is legyen mocsingos minden. Kezdo vagyok...:)
2017. szept. 29. 09:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha ég tőle a gyomrod, biztos van benne valami nem jó, káros összetevő. Én alapból próbálok mindent mellőzni, ami nem természetes, adalékanyagos, tartósítószeres, stb. Nem mindig sikerül, de ha már 80%-ban igen, az is jó.

Ezért is írtam, hagyományos panírozás a legjobb. Kezet meg lehet mosni, kezdő "panírozónak" lassan megy, de később már nem. Én 9 fős családnak pillanatok alatt bepanírozok sok mindent.

2017. okt. 5. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszer próbáltam ki a kész panírmorzsát, NEKEM ég tőle a gyomrom,(nincs epehólyagom) de a többi milliónak aki használja valószínűleg nem, hiszen bőszen használják a késztermékeknél is, amit még többen vesznek.

Azért beszéltem a kész morzsáról, mert a kérdés az volt, hogy "Gyors panirozasi praktikat irnatok kerlek?" és ennél gyorsabb módszer nincs.

Elmondanám neked, hogy 65 éves vagyok, 50 éve panírozok a hagyományos módszerrel, nekem nem jelent problémát, még a kezem sem lesz maszatos.

Én az összes holmit először csak a lisztbe forgatom, tálcára rakom őket és csak amikor már mind lisztes következhet a tojás és a prézli.

A tojásba kézzel teszem a húst, de villával veszem ki és teszem a prézlibe. a villával rálapátolom a prézlit, megforgatom és kész.

Rövidebb időt vesz igénybe, mint ezt mind leírni.

2017. okt. 5. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, nekem sincs epewhólyagom, sok mindentől ég a gyomrom, bár kész panírmorzsát még sosem vettem. A sima panírozástól ha nem ég a gyomrod, a kész panírban biztos van valami adalék, ha attól ég.
2017. okt. 6. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!