Gyors panirozasi praktikat irnatok kerlek?
Ha ég tőle a gyomrod, biztos van benne valami nem jó, káros összetevő. Én alapból próbálok mindent mellőzni, ami nem természetes, adalékanyagos, tartósítószeres, stb. Nem mindig sikerül, de ha már 80%-ban igen, az is jó.
Ezért is írtam, hagyományos panírozás a legjobb. Kezet meg lehet mosni, kezdő "panírozónak" lassan megy, de később már nem. Én 9 fős családnak pillanatok alatt bepanírozok sok mindent.
#11
Egyszer próbáltam ki a kész panírmorzsát, NEKEM ég tőle a gyomrom,(nincs epehólyagom) de a többi milliónak aki használja valószínűleg nem, hiszen bőszen használják a késztermékeknél is, amit még többen vesznek.
Azért beszéltem a kész morzsáról, mert a kérdés az volt, hogy "Gyors panirozasi praktikat irnatok kerlek?" és ennél gyorsabb módszer nincs.
Elmondanám neked, hogy 65 éves vagyok, 50 éve panírozok a hagyományos módszerrel, nekem nem jelent problémát, még a kezem sem lesz maszatos.
Én az összes holmit először csak a lisztbe forgatom, tálcára rakom őket és csak amikor már mind lisztes következhet a tojás és a prézli.
A tojásba kézzel teszem a húst, de villával veszem ki és teszem a prézlibe. a villával rálapátolom a prézlit, megforgatom és kész.
Rövidebb időt vesz igénybe, mint ezt mind leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!