Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gyors panirozasi praktikat...

Gyors panirozasi praktikat irnatok kerlek?

Figyelt kérdés
Apro dolgokhoz,pl gomba, csirkesziv... hogy ne tartson 1 oraig es ne is legyen mocsingos minden. Kezdo vagyok...:)
2017. szept. 29. 09:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sütőpapírra szórom a lisztet és a zsemlemorzsát, és a papír szélét emelgetve szépen bele lehet forgatni.

A tojásból villával, vagy bambusz nyárssal rakom át a rántanivalót.

2017. szept. 29. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Egy fagyasztós zacskóba tedd a lisztet, és tedd bele a rántanivalót, fogd össze a száját és jól rázd össze. Utána ugyanígy lehet a tojásasl is csinálni, ezt le kell csöpögtetni, és a prézlit is lehet zacskóval rátenni, de itt nem jó egyszerre sokat beletenni - csak amennyi igen lazán elfér -, mert akkor lenyúzzák egymásról a panírt.
2017. szept. 29. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én maradok a hagyományos módszernél, mert az a legalaposabb. Annyi a titka, hogy egyik kézzel lisztezel és morzsázol, másik kézzel meg tojásozol. ÍGy a kezedet nem panírozod be.

Arázással szerintem nem biztos, hogy mindenhol lesz rajta panír. Ja, és egyszerre 2-3 gombát is tehetsz a panírba, nem kell egyesével csinálni.

2017. szept. 29. 10:44
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Vagy:

Kavarj egy sűrű palacsinta tésztát (= tojás, tej, liszt, csipet só), és kavarj bele egy kevéske szódabikarbónát is.

A panírozni valókat forgasd meg lisztben, utána ebbe a sűrűn folyós masszába, és már mehet is a bő, forró olajba.

A szódabikarbóna felfújja a tésztát, és finom, vastag bunda sül rá, akár húst, akár zöldséget rántasz ki.

2017. szept. 29. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Igen 4-es, ez a párizsi bunda. Ez egy másféle panír. Én pl nem szeretem ezt a fajtát, csak a "hagyományos" panírt.
2017. szept. 29. 11:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is hagyományosan panírozok, mert ez a legalaposabb, legszebb bunda.Én néha megmosom közben a kezemet, megtörlöm papírtörlővel és folytatom. Nekem nincs vele gondom, mármint a panírozással, pedig néha rengeteget panírozok: húst, gombát, sajtot, karfiolt, hagymát, brokkolit, burgonyaszeleteket, halat.Lefagyasztom, és olyan jó ha nincs időm, csak sütök belőle.
2017. szept. 30. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

4-es vagyok!

Igen, a hagyományos panírt használom leginkább én is, de a kérdező egy gyors panírozási módszert keresett, hogy ne tartson olyan sokáig, míg az apróságokat beforgatja. A hagyományos módszert ismeri, valami másfajtát szeretne megismerni.

Ezért írtam neki ezt! Akkor most mi is a gond, amiért le lett pontozva a válaszom???

2017. szept. 30. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nen gondolom hogy bármilyen zacskós, stb.praktika gyorsabb lenne, mint a hagyományos.
2017. szept. 30. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a zacskós módszer csak arra jó, hogy valóban ne legyen ragacsos a kezünk.
2017. szept. 30. 15:13
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Vegyél kész panírmorzsát, abban minden benne van és csak egyszer kell hempergetned.

Én nem használom, mert ég tőle a gyomrom, de ezek a készen kapható panírozott cuccok is ilyennel vannak készítve.

2017. okt. 4. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!