Gyors panirozasi praktikat irnatok kerlek?
Én sütőpapírra szórom a lisztet és a zsemlemorzsát, és a papír szélét emelgetve szépen bele lehet forgatni.
A tojásból villával, vagy bambusz nyárssal rakom át a rántanivalót.
Én maradok a hagyományos módszernél, mert az a legalaposabb. Annyi a titka, hogy egyik kézzel lisztezel és morzsázol, másik kézzel meg tojásozol. ÍGy a kezedet nem panírozod be.
Arázással szerintem nem biztos, hogy mindenhol lesz rajta panír. Ja, és egyszerre 2-3 gombát is tehetsz a panírba, nem kell egyesével csinálni.
Vagy:
Kavarj egy sűrű palacsinta tésztát (= tojás, tej, liszt, csipet só), és kavarj bele egy kevéske szódabikarbónát is.
A panírozni valókat forgasd meg lisztben, utána ebbe a sűrűn folyós masszába, és már mehet is a bő, forró olajba.
A szódabikarbóna felfújja a tésztát, és finom, vastag bunda sül rá, akár húst, akár zöldséget rántasz ki.
4-es vagyok!
Igen, a hagyományos panírt használom leginkább én is, de a kérdező egy gyors panírozási módszert keresett, hogy ne tartson olyan sokáig, míg az apróságokat beforgatja. A hagyományos módszert ismeri, valami másfajtát szeretne megismerni.
Ezért írtam neki ezt! Akkor most mi is a gond, amiért le lett pontozva a válaszom???
Vegyél kész panírmorzsát, abban minden benne van és csak egyszer kell hempergetned.
Én nem használom, mert ég tőle a gyomrom, de ezek a készen kapható panírozott cuccok is ilyennel vannak készítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!