Hogyan lehetne télire eltenni a bazsalikomot? Idén nagyon sok bazsalikomom van, olajban már tettem el, de hátha valaki tud más praktikát.
Figyelt kérdés
#Bazsalikom.tartósítás
2016. aug. 18. 14:08
1/8 Lilith1994 válasza:
szaritva? (en szoktam ugy )
fagyasztva ? :)
2/8 anonim válasza:
Szárítva, de jobb adagonként lefagyasztva. Minden fűszert így teszek el.
3/8 anonim válasza:
Én is fagyasztom kis folpack csomagokban. Sokkal ízletesebb, mint szárítva. Még fagyosan felaprítom, elterítem a deszkán, kicsit hagyom szikkadni, aztán mehet a paradicsomba, vagy más ételbe.
4/8 anonim válasza:
Fagyasztva. Én boltban szoktam venni.
5/8 anonim válasza:
Egy tépőzáras zacsiba tedd bele, fagyaszd le, aztán ha kell, akkor szedsz belőle, majd visszazárod. Petrezselymet ugyanígy tehetsz el a fagyasztóba.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
#5 Sejtettem milyen zacskóra gondolsz ,köszi jó ötlet.
Azt próbálta már valaki ,hogy apróra vágva olajjal leöntve fagyasztja le?
Estleg a kész pestót lefagyasztani?
2016. aug. 19. 08:30
8/8 anonim válasza:
Én még nem próbáltam. Szerintem a jó minőségű olivaolajban eltett 2-3 hónapig tökéletes fagyasztás nélkül is.
A pestó pedig a fagyasztott zöldfűszerekből simán készíthető, így én azt sem fagyasztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!