Mi az az étkezési szokás, amitől agybajt kaptok?
*kenyérrel
Brrr.. :D
Meg minden mást is kenyérrel.
Hacsak nem valami egészségtelen, igazán gusztustalan dolog, a világon semmi. Nem akadok ki attól, hogy nem mindenki úgy eszik, ahogy én.
Az evőeszköz pont miért zavarna? A párom szerintem kanállal eszi a dinnyét (memória, memória), én késsel. Ő képes szinte bármit pálcikával enni, akár a joghurtot is (bár azt csak munkahelyen, nyárspolgárpukkasztással egybekötve), én pedig képes vagyok a félfolyékony dolgokat is villával, ami szerinte lehetetlen. A paprikáskrumplit ő kanállal eszi, én villával. Ő szinte mindent rizzsel eszik, én szinte mindent zöldséggel (a zöldségételeket is, csak az édességeket nem). Én megborsozom a káposztás tésztát (már nem eszem tésztát, de ez mindegy most), ő pedig ezt utána megcukrozza, én viszont a levesek és főzelékek nagy részébe ecetet öntök.
Amíg nem a másik ételét rontjuk el, a szemünk se rebben, de miért is tenné? Mindenkinek joga van úgy enni, ahogy akar, tág keretek között.
- közben böfög, fingik, stb
- csámcsog, vagy képtelen befogni a száját és köpköd
- látványosan turkálja az ételt
- válogat (öcsém tányérszéle úgy nézett ki sokszor, mint valami ocsmány festmény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!