Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen kajákat javasoltok ha...

Milyen kajákat javasoltok ha apartmanban szállunk meg?

Figyelt kérdés

Csak a Balcsira megyünk, 1 óra az út. Ott apartmanban leszünk 4 napot. 10 éves csak rántott húst evő lány és egy 1 éves baba is jön.

Gyakorlott háziasszonyoktól kérdem, mit vigyünk itthonról, mit vegyünk ott. Sima hűtő láda van, de nem villanyos. Fagyasztva pl bolognait viszek, de még mit lehetne. Szeretnék olcsón kijönni, a férjemet is meg kéne győzöm a nyaralás végére hogy ez igy jobb nekünk mint a fel panziós hotel. Minden praktika jöhet, ki hogy oldja meg. Köszönöm

2017. aug. 4. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Nem kifejezetten drágábbak ott sem a hipermarketek, mint máshol a Dunántúlon. Ha autóval mentek, vagy közel a bolt, szerintem nem szükséges külön rengeteg kaját magatokkal vinni.
2017. aug. 4. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak rántott húst eszik a gyerek, akkor mi a kérdés??? Legyen minden nap rántott hús.
2017. aug. 4. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy napra már megvan a kaja. A rántotthúst is itthonról vigyed lefagyasztva, annyit, hogy egy nap eszik belőle az egész család, de hagysz a kislánynak még egy evésre valót. Rizst , krumplit is vihetsz, ha nem akarsz ott vásárolni, a köret percet alatt kész.Egyszer csinálj kettőtöknek lecsót, úgy, ahogy itthon szeretitek. Ekkor találj ki valamit, amit gyerekek is szívesen megesznek, bár nem tudom a baba mennyire van felnőtt koszthoz szoktatva. ha szereti nyugodtan adhatsz jó minőségű bébiételt is neki ezen a pár napon.

Esetleg főzhetsz egy adag gulyást, azt is le tudod műa. tárolóban fagyasztani.Esetleg pörköltet, és ott majd tésztát főzöl ki mellé.

Van olyan lángos, ami nagyon egyszerű, és a hűtőben eláll, csak annyit kell kivenni belőle, amennyit ki akarsz sütni.

Pl kefires lángos/net. Ez a leves mellé is jó, de akár egy főételnek is elmegy sok tejföllel és reszeltsajttal.

ennek szerintem még a kislányod sem tud ellenállni :)

Sokat nyaraltunk önellátós módon, minden megoldható, ha akarjuk.

és 4 nap nem a világ, hidd el meg fogod oldani.

Megértem, hogy spórolni akarsz, a strandolás úgy is elég drága lesz.

Kellemes nyaralást:)

2017. aug. 4. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Rántotthúst.
2017. aug. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!