Teljsen egyszínű ételt szeretnék csinálni. Mit
javasoltok?
Figyelt kérdés
Természetesen több fogást minden kiegészítővel.
2010. dec. 6. 20:00
1/10 anonim válasza:
tejszines gombás csirkemell rizzsel:)
2010. dec. 6. 20:05
2/10 anonim válasza:
sóska főzelék.:)
2010. dec. 6. 20:11
3/10 anonim válasza:
Bármilyen ételt egyszinűvé tudsz varázsolni botmixerrel!
:)
Komolyan: a mindenféle püré levesek (brokkoli, sütőtök, stb...) egyszinűek.
De most hogyan akarod, minden egyszinű pl. sárga, vagy csak a fogások egyszinűek? (brokkolikrém leves: zöld; tejberizs: fehér; paradicsomszósz: piros; és máris megvan a nemzeti színű menü)
Fõzzél paprikàs dolgokat,és szép piros szin lesz minden.
2010. dec. 6. 20:37
6/10 anonim válasza:
Láttál már ilyet? mert nem olyan mutatós ám, csak jópofának és ötletesnek tűnik, de valójában nagyon egyhangú. gondold meg, különösen ha vendégnek szánod, mert a látvány nagy szerepet játszik az étvágy gerjesztésben.én ezt javaslom, bocs hogy nem receptet!
2010. dec. 6. 20:42
7/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem voltam világos. Nem szokványos ételt szeretnék. Azaz például egyszinű lila ételt, amiben semminek nem kéne lilának lennie. Egy filmrendező csinált egyszer ilyent. De nem szeretnék csak természetes szinezéket használni. És persze teljesen egyszínűre szeretném, amibe a csirke és a rizs nem fér ele, mert az nem egyszínű.
2010. dec. 7. 07:19
8/10 anonim válasza:
Hát bármit főzöl,főzz mellé egy kis céklát,és mikor elkészült,tegyél bele egy kis citromlét vagy ecetet.Pár csepp is elég,nem az íze miatt,hanem ez az indikátor,és ekkor fog a rendes cékla-lila előjönni.Ugyanezt vöröskáposztával is meg lehet csinálni,azt hiszem,az inkább kék lesz.Én egyszer készítettem mindenféle zöldséget párolva(cukkini,cukorborsó,kukorica,hagyma,sárgarépa,és még tettem bele céklát is),és olyan lett-nagyon finom egyébként-hogy az undorító kinézete miatt én ettem meg egyedül.
2010. dec. 10. 23:39
9/10 anonim válasza:
erről eszembe jutott valami. Mi vegyes savanyúságot csináltunk egyszer amiben vöröskáposzta is volt. Na ott minden rózsaszínű lett, még a sárgarépa is.
2010. dec. 11. 00:52
10/10 anonim válasza:
Amúgy a csirke ha apro kockára van vágva a csirkemell teljesen átfehéredik,azaz lehet h a csirkehus maga nem hófehér de amint megsütöd az lesz,a csiperke és a rizs is fehér és a tejszin is.Mondjuk levesnek sajtkrém leves.
Amúgy könnyűnek tűnik az egész,de azért elég nehéz olyan ételeket találni aminél minden passzol szinben.Amúgy én it láttam már ilyen műsort,de nem emlékszem mit főztek!
(Mondjuk harcsafilé valami hozzáillő mártással,ami szinben is passzol,vagy majonézes burgonyasalátával.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!