Miért kell forró vízzel felönteni a párolt rizst? Amikor hideg vízzel is ugyan azt az eredményt érem el.
Figyelt kérdés
Csomó embertől hallom, meg olvasom hogy csak forró vízzel lehet felönteni (dinsztelés/pirítás) után a rizst.
Én mindig hideg vízzel csinálom, és mindenki dicséri hogy ilyen finomat nem nagyon evett máshol.
Egyébként tényleg mindig nagyon jól sikerül.
2017. júl. 21. 17:57
11/13 anonim válasza:
Ha itt valaki kötekedett (ráadásul alpári stílusban ), az te magad voltál kedves kérdező.
Mellesleg a kérdésben agyon dicséred magad, így feltételezhető, hogy te is azt gondolod, hogy a te módszered és rizsed a legjobb.
Ne kapd fel vizet, hanem értelmezd higgadtan a válaszokat.
üdv :)
12/13 anonim válasza:
Még jó, hogy ide nem kevertük bele a párolt rizst, amikor a gőzben fő készre..
13/13 anonim válasza:
Mert ha hideg vizzel ontod fel, akkor a rizs kulso resze lehul, es mazgas, ragados rizsed lesz. Ugyanezert nem szabad megkeverni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!