A párolt zöldségek mitől tartják meg szép színüket?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 11:49
1/4 anonim válasza:
Én tudom, én tudom ! Szódabikarbóna a vizébe. Tuti !
2/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a szódabikarbónától, de még nem próbáltam ki.
3/4 anonim válasza:
Azt tudom hogy a blansírozástól szép zöld színűek maradnak de a párolásnál nem tudom mi a trükk :)
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Mire ez a lepontozás? Ma kelkáposzta főzeléket főztem. Tettem bele szódabikarbónát, ahogy szoktam. Direkt jó sötét zöld szinü káposztát választottam. A szine a főzés közben semmit nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!