Ez mennyire ártalmas?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz, de 3-4 napra benne maradt a tányér a mosogatóban, és valamiért bepenészedett a kajamaradék benne. Háromszor átsúroltam, elmosogattam. A kérdésem, hogy ezután ehetek-e belőle, vagy így még benne maradhattak olyan baktériumok, amik károsak lehetnek?2017. jún. 24. 12:24
1/4 anonim válasza:
Ha forró vízzel mosogattam el biztosan nem lesz bajod tőle. Ha nem vagy biztos benne, tedd bele egy nagyobb edénybe önts rá forró vízet és forrald 10 percig.
2/4 anonim válasza:
Hát elég gáz, főleg kajamaradékkal beletenni a mosogatóba és napokig otthagyni.
Ha rendesen elmosogattad- ezek után- nyugodtan ehetsz belőle, kutya bajod sem lesz.
Ha biztosra akarsz menni ecettel dörzsöld át és alaposan öblítsd le a tányérokat, edényeket.
És több figyelmet a saját érdekedben a higiéniára, főleg ebben a hőségben.Minden rosszindulat nélkül írom.
3/4 anonim válasza:
Semennyire, elmostad nem? Hidd el, a tányér nem emlékszik rá, hogy mi volt rajta. :D
4/4 anonim válasza:
A penész az gomba, és nem baktérium.
Ha háromszor elmosogattad, nyugodtan használhatod.
Már egyszeri, alapos mosogatás is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!