Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan őrizzem meg a házilag...

Hogyan őrizzem meg a házilag sütött pizza és gofri állagát holnapig?

Figyelt kérdés
Tegyem hűtőbe? Tegyem be műanyag zacskóba őket? Vagy csak hagyjam állni a konyhában?
2017. ápr. 30. 21:39
 1/4 anonim válasza:
64%
Lehetőleg légmentesen záró edény, majd hűtő.
2017. ápr. 30. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a pizzában azt szeretem, hogy ropog a tészta, miközben a feltét rajta szaftos.

Ez csak frissen van így.

Ezt légmentes akármibe téve és hűtve - átpuhul az egész...

Kinnhagyva meg kiszárad az egész...

2017. máj. 1. 01:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem lesz ugyan olyan..
2017. máj. 1. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Bárhogy teszed is el másnapra, olyan nem lesz, mint frissensütve... Magyarul azt az állagot lehetetlen megőrizni. Ha csak magad eszed, akkor semmi gond, az ember sokszor kénytelen alkut kötni magával, de pl vendéget soha nem kínálnék másnapos pizzával.Privát vélemény, bocs.
2017. máj. 1. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!