A pizza széle hogyan lesz vastagabb?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy kinyújtottam a pizzát, majd a végeket elkezdtem kicsit befelé tekerni, és bár kinézetre így olyan mint a pizzériai, de a széle nekem nagyon kemény lett, ropogott, nem úgy mint a pizzériai. :(2016. dec. 29. 09:51
1/4 anonim válasza:
Ha vékonytésztás pizzát készítesz akkor kemény lesz ha vissza hajtogatod a széleit. Duplán hajtsd vissza ha vékony tésztás pizzát készítesz. Tehetsz bele sajtot az is puhítja a tésztát. Én ezért szeretem a vastag tésztás pizzát mert nem ropog és a széle is nagyon finom puha ha behajtogatom.
2/4 anonim válasza:
Úgy hogy több tésztát gyúrsz bele.
3/4 anonim válasza:
Ne nyújtsd, hanem húzd.
Rossz lehet az összetétel és a sütési idő/hőfok is.
4/4 anonim válasza:
Ne tekerd be, ugy persze hogy kemenyebb lesz. De mennyire vastagra akarod? A feltetek miatt a szele alapbol vastagabb lesz picit. Miutan a tesztagomboc megkelt, a levegoben kezd el kicsit kinyujtani, majd tedd le, es kezdd el kifele huzni ugy, hogy egy picit megemeled, igy nem szakad el, es tudod szabalyozni a szelenek a vastagsagat.
Nem mindegy persze miben sutod, es milyen sutoben.. 240 fok koruli nalunk a kemence. Meg a tesztat is lehet maskepp csinalta az etterem ahol ettel, mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!