Leírnád nekem, mit ettél múlt héten? (Vagy ezen a héten)
Szeretném megtervezni a jövő heti menüt, annak megfelelően vásárolnék is hétvégén. A cél leginkább az, hogy minél könnyebben, gyorsabban elkészíthető ételek legyenek, mert esténként igen kevés időm van főzőcskézni.
Olyanokat szeretnék leginkább, amiknek nem árt egy éjjel a hűtőben, mert mindig másnapra főzök, hogy tudjak vinni magammal főtt ételt a munkába.
Előre is köszönöm! :)
húsleves,
sült csirke,
kelkáposzta főzelék
krumplis tészta
hagymás bab
gulyás leves
zöldbab főzelék
karalábé leves
fasírozott
Répakrémleves pesztóval és pirított gombával
Toszkán kenyérsaláta
Füstölt tofus rakott brokkoli
Vegán teriyaki burger tepsis fűszeres krumplival
Fehérboros fokhagymás burgonyakrémleves
Tejszínes spenótos gnocchi parmezánnal
Pesztós spaghetti
Chilis bab
Görög sali sajttal
krumplis tészta
Pácokt husi rizs
Rakott krumpli
Zöldbabfőzelék fasirt
Jól melegíthetőek pl. a krémlevesek, grill zöldségek (köretnek mellé kuszkusz, bulgur, stb. is jól melegíthető),rakottasok, főzelékek, rizottó, tésztaételek, a legtöbb tepsis étel; zöldségraguk, pörköltek.
Az olasz kajákat nagyon szeretem ilyen célra, torellini/gnocchi/penne/ravioli mind nagyon jó és változatosan készíthető... gombás, spenótos all'arrabbiata, borsós, sütőtökös, avokádós, pestoval, stb.
csirke bakonyi módra, nokedli
csirkegulyás
tökfözelék, sült oldalas
pásztortarhonya
spanyol tükörtojás, magos stangli
zöldségleves, túrós tészta
fött sonka, tojás, fonott kalács
borsóleves, spárga hollandi mártással, pommes
grillcsirke, KFC csirkeszárny, krumplipüré, párolt zöldség
dödölle, párolt zöldség
rakott krumpli
lecsós hús, tészta, krumplipüré
sült pulykacomb, pommes, káposztasaláta
csóró vagyok, nem egy kifinomult gourmet. Voltam az is,rég.
Tarhonyaleves füstölt szalonnabőrrel, túrós palacsinta
Cicege/tócsni/bármi,ami ezt takarja
Rántotta
Virsli
rántott párizsi
Tudnék jókat főzni,ha lenne miből. ne kérlek ne basztassatok, hogy tanuljak, 2 diplomám van, és 2 szakmám is ezen kívül. Egyedül nevelem a fiam, nincs semmis segítség.
Kedves utolsó!
Én nem szólok be neked, biztos van rá okod, hogy így élsz, mindenkivel előfordulhat. Viszont nekem a virsli, vagy a párizsi nem segítség, mert ebédet írtam, és az nálam a reggeli. De köszönöm, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!