Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van olyan étel amit mindig...

Van olyan étel amit mindig elrontotok?

Figyelt kérdés
tapasztalat csere miatt irtam ki a kérdést.. én szinte mindent föztök, minden finom is, de az egyetlen a cukorborso fözelék, amit hiába habarok vagy rántok be mindig hig marad. a többi fözi nem..
2010. máj. 13. 20:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Palacsinta! Már tudok mindenféle sütit sütni, legyen torta vagy péksütemény, de a palacsinta...Egyszerüen nem sikerül! Merev, felhólyagosodik, fakó ... Én nem tudom mit csinálok olyankor :-DD
2010. máj. 13. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
A tejfelt nem tudom tisztességesen elkeverni sem a gonbalevesben, sem a karalábé, karfiol levesben. De már nem is érdekel!
2010. máj. 13. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/26 anonim válasza:
0%
Vajas kenyér
2010. máj. 13. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/26 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jó ötlet volt ez a kérdés!

Köszi a válaszokat!

Mindenkit felpontoztam aki válaszolt :)

2010. máj. 14. 00:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! nekem a grízgaluska az örökös kudarc. vagy olyan kemény , mint a biliárdgolyó, vagy szétfő az egész.

több ajánlást is kipróbáltam, de mindig így járok:((

üdv.

2010. máj. 14. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

tejföl a meleg ételbe: azt tudom tanácsolni, hogy a tejfölt tedd egy mélyebb tálkába, kézi habverővel keverd simára, és kanalanként adagolj hozzá meleg levest vagy főzeléket, persze mindig kevergetve.így megtörténik a hőkiegyenlítés és nem fog összecsomósodniaz ételben.

ha már homogén, ,mehet az ételbe.

üdv-nagyi-

2010. máj. 14. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Palacsinta! Már tudok mindenféle sütit sütni, legyen torta vagy péksütemény, de a palacsinta...Egyszerüen nem sikerül! Merev, felhólyagosodik, fakó ... Én nem tudom mit csinálok olyankor :-DD"


Leírod, hogy csinálod a tésztát?

2010. máj. 14. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
A palacsintásnak: én is mindig megjártam a palacsintával, de találtam egy receptet, ami szerint az olajat nyugodtan bele lehet tenni tésztába, és alá nem kell öntögetni. Aszerint nagyon jó palacsintákat tudok sütni. (persze teflonba)
2010. máj. 14. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/26 anonim ***** válasza:
70%
fasirt...egyszerűen nem áll össze...bár lehet azért mert nem vagyok hajlandó kézzel tapicskolni benne,meg megkostolni se nyersen 8összes többi kaja jóizű kostolás nélkül is),de fasitot nem tudok...málik szét az egész...
2010. máj. 15. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Palacsintarontó "kolleganőimnek":


Probáltátok már a sok recept között ezt a fajtát?

A lisztbe beleteszek egy késhegynyi szódabikarbonat, sőt egy kétdecis pohár szóda- vagy ásványvizet is. Mikor a többi hozzavaló is benne van, (persze lehetőleg csomómentesen, nekem néha le kell szűrnöm, a lisztfajtától függően), minimum 30 percig állni hagyom, "pihentetem" a nyers tésztát, egy tányérral letakarva a tálat.

Ezután kezdem el sütni a palacsintákat, persze a folyékony tésztát minden palacsinta előtt fölkeverem a merőkanállal.

Jó étvágyat!

2010. máj. 15. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!