Van olyan étel amit mindig elrontotok?
Szerintem jó ötlet volt ez a kérdés!
Köszi a válaszokat!
Mindenkit felpontoztam aki válaszolt :)
sziasztok! nekem a grízgaluska az örökös kudarc. vagy olyan kemény , mint a biliárdgolyó, vagy szétfő az egész.
több ajánlást is kipróbáltam, de mindig így járok:((
üdv.
tejföl a meleg ételbe: azt tudom tanácsolni, hogy a tejfölt tedd egy mélyebb tálkába, kézi habverővel keverd simára, és kanalanként adagolj hozzá meleg levest vagy főzeléket, persze mindig kevergetve.így megtörténik a hőkiegyenlítés és nem fog összecsomósodniaz ételben.
ha már homogén, ,mehet az ételbe.
üdv-nagyi-
"Palacsinta! Már tudok mindenféle sütit sütni, legyen torta vagy péksütemény, de a palacsinta...Egyszerüen nem sikerül! Merev, felhólyagosodik, fakó ... Én nem tudom mit csinálok olyankor :-DD"
Leírod, hogy csinálod a tésztát?
Palacsintarontó "kolleganőimnek":
Probáltátok már a sok recept között ezt a fajtát?
A lisztbe beleteszek egy késhegynyi szódabikarbonat, sőt egy kétdecis pohár szóda- vagy ásványvizet is. Mikor a többi hozzavaló is benne van, (persze lehetőleg csomómentesen, nekem néha le kell szűrnöm, a lisztfajtától függően), minimum 30 percig állni hagyom, "pihentetem" a nyers tésztát, egy tányérral letakarva a tálat.
Ezután kezdem el sütni a palacsintákat, persze a folyékony tésztát minden palacsinta előtt fölkeverem a merőkanállal.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!