Hogyan kell csinálni a meggymártást és a hozzávaló "darát"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 08:36
1/6 anonim válasza:
A meggyet cukros,fahéjas vízben megfőzöm.Tejjel vagy tejföllel behabarom. Nem tudom,hogy milyen darát akarsz hozzá készíteni,mert én ilyent soha nem szoktam.
2/6 anonim válasza:
nem darát akar hanem grízt :) Gondolom a "menzás" menüt akarná csinálni. :) Megy szósz gríz és főtthús. Ha tévedtem akkor bocs:)
3/6 anonim válasza:
A dara meg a gríz ugyanaz! Búzadarát kell olajon barnára pirítani éz meleg vízzel felönteni.
4/6 anonim válasza:
Befőttből is lehet csinálni? Gondolom, akkor a leve is használható, viszont kevesebb cukor kell?
5/6 anonim válasza:
Még finomabb ha pudinggal habarod be, a többi ugyanaz,mint amit leírtak.
6/6 anonim válasza:
Meggy mártás: Ha befőttből csinálod akkor a levével meg is kis vízzel felfőzöd a meggyet, cukrot raksz bele. Külön lábasban fűszerkivonatot(vízbe raksz kis cukrot, szegfűszeget, citromhéjat, egész fahéjat és a felére beforralod) csinálsz és ezt átszűröd a meggybe. Én étkezési keményítővel szoktam sűríteni, de sok mindennel lehet.
Dara: Kevés olajon megpirítod a búzadarát majd kis vizet raksz hozzá addig míg nem lesz puha a dara.
Remélem értettél mindent, ha van kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!