Érdemes pudingba grízt főzni? Lesz belőle étel aminek esetleg neve is van, vagy csak kotyvasz lesz?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 09:07
21/24 anonim válasza:
Persze, hogy szabad, senki nem tiltja meg...
22/24 A kérdező kommentje:
"e ha így csinálják, akkor kár fenntartani a GYIK-et, vagy csinálni kellene egy idiótáknak valót, vagy nem is tudom.
"
és mi tart vissza hogy csinálj? megmondani hogy más mit csináljon könnyű mi, de megcsinálni már derogál:)))
2017. ápr. 6. 13:11
23/24 anonim válasza:
Grízpuding. Édesapám is így szokta, pudinggal sűríti be a végén a tejbegrízt :) illetve készen is kapható, Landliebe gyártótól.
24/24 anonim válasza:
A 6 os válasz nagyon tetszett, nem tudtam megállni hkgy ne irjam le, tovább nem is olvastam, és én is kipróbálom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!