Érdemes pudingba grízt főzni? Lesz belőle étel aminek esetleg neve is van, vagy csak kotyvasz lesz?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 09:07
11/24 anonim válasza:
#6-os vagyok!
Időközben szétnéztem a szekrényben, találtam pudingport, van tej + gríz = kész a mai-holnapi-stb. vacsim, sütim, csak meg kell főzni!
12/24 anonim válasza:
Persze, hogy van, és isteni finom. :)
13/24 anonim válasza:
Mindenhol kapható grízpuding, sőt rizspuding is, ezek szerint nem lehetetlen.Csak az arányokat kellene jól eltalálni, nehogy betonpuding legyen belőle.
Rizspudingot véletlenszerűen csináltam már (maradék tejberizs, friss vaniliás puding, kevesebb tejjel )és gyümölcsökkel rétegezve pohárkrém lett belőle, tejszínhabsprével a tetején.
14/24 anonim válasza:
Grizpuding neve vaniliás és csokis is van landlibe már feltalálta.
15/24 anonim válasza:
Csak azt tudnám, ki a manó az, aki totál logikátlanul pontozgatja lefelé a válaszokat. Annyira zavaró, annyira lehetetlenné teszi az egész kategória használatát... nem értem, hogyan nem lehet az ilyen embereket kiszűrni és kitiltani az oldalról.
16/24 A kérdező kommentje:
de legalább már van értelmes válasz is bőven...
2017. ápr. 6. 09:01
18/24 anonim válasza:
Bocs, lehet, hogy gyenge a felfogásom, de tényleg nem értem, hogy ez a link miért kapcsolódik az eredeti kérdésedhez :D Inkább írd le saját szavaiddal, mire is gondolsz.
19/24 A kérdező kommentje:
az előtted levő hozzászólóval beszélgettem. persze csak ha szabad.
2017. ápr. 6. 09:48
20/24 anonim válasza:
De ha így csinálják, akkor kár fenntartani a GYIK-et, vagy csinálni kellene egy idiótáknak valót, vagy nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!