Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell előkészíteni a...

Hogyan kell előkészíteni a velőt mielőtt kirántanánk?

Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Leforrázod és a hártyájától megtisztítod.
2017. márc. 30. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Hideg vízben le kell szedni a hártyáját. Leforrázni teljesen felesleges a meleg víz tönkre teszi a velő állagát.
2017. márc. 30. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Én meleg vízben hártyázom.
2017. márc. 31. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2 percig, lassan gyöngyöző vízben megabálom, majd leszűröm.

Ha egy kicsit hűlt könnyen le lehet hártyázni a velőrózsákat.Utána lehet hagyományosan panírozni, de azért óvatosan kell vele bánni, hogy a formája megmaradjon.

2017. márc. 31. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 mi a fene ***** válasza:
62%
Nem kell abálni, felesleges.
2017. ápr. 7. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!