Hogyan kell pörköltnek előkészíteni a csirkefarhátot?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 13:24
2/3 anonim válasza:
Először is megmosod.Ha nem szeded le a bőrét megtiisztítod a tollaktól szőrtől.
Ha "a fenekét"megnézed a tetején van egy dudor szerű dolog az egy faggyúmirígy azt jó mélyen kivágod.
Keresztben ahol engedi ketté töröd majd vágod az egészet.
Az egyik felében belöl a csonthoz tapadva van szerintem tüdő lehet ilyen lágy szerkezetű dolog én azt az ujjamal benyúlva szoktam eltávolítani kitépni.
Ha van rajta lelógó cifet-cafat,azt még levágod.Majd újabb mosás és kész.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem jól csináltam!
2016. ápr. 27. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!