Hogy készítik a török éttermekben a török rizst?
Figyelt kérdés
A fűszerezésére lennék kíváncsi.2017. márc. 12. 12:50
2/9 anonim válasza:
Neten rengeteg recept van, de mondjuk a kedvenc éttermedben is megkérdezheted. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Néztem neten recepteket, meg is fogok párat csinálni. Azt nem tudom, hogy konkrétan olyat találtam-e, ami éttermekben van, gondoltam ha felteszem itt a kérdést valaki tud segíteni, mondjuk ott dolgozik, vagy ismerőse, bármi... :)
2017. márc. 12. 14:33
4/9 anonim válasza:
Török rizs = tört búza = bulgur és alapjaiban rizs, tarhonya helyett használjuk. Összetevői alapján egészségesebb, mint az általunk eddig használt rizs.
Évek óta használom, ugyanúgy fűszerezem, mintha rizst, tarhonyát használnék. Só, bors, bazsalikom, törtpaprika, hagyma,... mikor mit készítek, ahhoz fűszerezem.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, mi a török rizs és többféleképpen szoktam ízesíteni, arra vagyok kíváncsi, hogy török éttermekben hogyan szokták. :)
2017. márc. 13. 19:41
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
én éveket éltem Ankarában török családdal.Süritett paradicsommal főzik.
8/9 anonim válasza:
ja,bocs,én a bulgurra gondoltam.a rizst piritják és egy náluk kapható,rizsszem alakú tésztával együtt főzik.igy lesz olyan pergős.a rizst elötte forró vizben áztatják.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2017. márc. 19. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!