Mennyire nehéz flambírozni?
Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok és imádok süti-főzni!
Láttam a TV-ben egy ilyen ételt és nagyon megtetszett.
Nagyon nehéz elkészitteni?
Mert meg akarom lepni apukámat és a barátnőjét.
2017. márc. 11. 09:57
1/4 szaszaa11 válasza:
Semennyire nem nehéz, csak öntessz egy kevés szeszt a serpenyőbe, vársz pár másodpercet, majd meggyújtod. Gáztüzhelyen elég ha elfordítod a serpenyőt úgy 35 fokban, és lángrakap a nyílt lángtól, ha elektromos van, javaslom hogy hosszú hurkapálcával gyújtsd meg, és NAGYON ÓVATOSAN!!! NE HAJOLJ FÖLÉ, ÉS ÚGY CSINÁLD, HOGY SE FÜGGÖNY, SE MÁS NE KAPHASSON LÁNGRA! Nagyon kevés alkohol is elég, egy teli serpenyőbe úgy 4-5 cent, és olajat ne használj, mert akkor lőttek a mutatványnak, a kaja elég, és mehetnek a tűzoltók. Nézz meg pár videót róla, mielőtt belevágsz, és vedd figyelembe, hogy nagyon nagyon veszélyes dologra készülsz! Ne érts félre, nem mumus a flambírozás, de legyél nagyon körültekintő főleg ilyen fiatalon! Nehogy szüleid arra menjenek haza, hogy volt konyha, nincs konyha. Elősször szerintem palacsintát flambírozz, isteni tud lenni például a francia zsuzsanna palacsinta, ami flambírozással készül. Ezt a legegyszerűbb és legbiztonságosabb elkészíteni, sok helyen az iskolában pincér tanulók is ezzel kezdenek. Ha kell recept leírom szívesen. És tényleg, óvatosan!!!
2/4 A kérdező kommentje:
A receptet megköszönném!
2017. márc. 11. 10:50
3/4 anonim válasza:
Keresd úgy, hogy Crepes Suzette.
És mielőtt nekiállsz, készíts oda egy kancsó vizet! És ne legyél egyedül, amíg tanulod a folyamatot, mert egy lakás 3-5 perc alatt kiéghet, annyi idő alatt nem érnek ki a tűzoltók sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!
Apa majd ott ál meletem.
2017. márc. 11. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!