Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mennyire nehéz főzni-sütni?

Mennyire nehéz főzni-sütni?

Figyelt kérdés
Ilyen egyszerűbb mikrós kajákat, meg salátákat, tojásrántottát megtudok csinálni, de a bonyolultabb ételek mennyire nehezek:D?
2017. márc. 6. 18:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok, szóval nem fog menni, ha ehez teherbe kell esni:/
2017. márc. 7. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
És sajnos még éretlen is, kár volt neked ennyi kommentet írni... ha nem is az itt adott tanácsot, tapasztalatot leíró kommentelők, majd - talán- a nagybetűs Élet megtanít komolyan gondolkodni, és talán sütni-főzni is...
2017. márc. 7. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Márpedig gyakran leszel "gond-terhelt", ha valamilyen mértékben nem tanulsz meg ezt-azt összeütni magadnak! :))
2017. márc. 8. 08:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Isten, humorérzéket csak kevesen kaptunk:/
2017. márc. 8. 11:33
 15/15 Laylah ***** válasza:

Ne aggódj, én jót nevettem azon a 11-es válaszon. :D

Egyébként nem feltétlen nehéz, csak nem rögtön egy komplett karácsonyi menüt kell elkészíteni, hanem egyszerűbbeket. Én 4,5 évet voltam kolis, ebből 2,5 évig magamnak kellett kaját szerválnom. A legegyszerűbb egyébként a fent említett főtt tészta + üveges szósz kombó (forralsz vizet, raksz bele vagy 2 evőkanál sót, bele a tésztát, kb percenként megkevered, 8 percnél megkóstolod, hogy jó-e, ha nem, még 2 percig főzöd; leszűröd, aztán rányomatod a szószt, elkevered és kész). Kb. 10-12 perces művelet. :) Nem mondom, hogy piríts hozzá csirkét, mert leégne a konyha. :p

Amire most én rákattantam: veszel egy csomag tortilla lapot (mifelénk vannak ízesítettek is, a chilis meg a mediterrán fűszeres is finom), fogsz belőle egy darabot, közepére egy csíkban szórsz zöldségmixet (ilyen saláta-hagyma-répa-akármi mix, zacsiban lehet kapni gondolom Magyarországon is), morzsolsz rá egy pici feta sajtot, lelocsolod valami szósszal, pl ezersziget öntet, vagy akármilyen szósz jó (mi főzéshez való szószt is rakunk rá esetenként, azzal is jó, pl. fajita), összehajtogatod és mehet az arcba. Finom, egészséges és kb 3 perc alatt kész. :D

2017. márc. 9. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!