Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szerettek főzni ami nem...

Mit szerettek főzni ami nem túl nehéz (pl. sütik közül?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Muffin! Ebből kifolyólag gyakran csinálok, pár perc alatt össze tudom rakni és nagyon finom.

Emellett nagy kedvenc még a tejbegríz.

Nem édesség közül a zöldség- vagy húsleves (felrakom a húst, megpucolom a zöldséget, addigra a húsból kiforr a vér, beleteszem a zöldséget, megfűszerezem és hagyom főni - zödségleves esetén persze a hús kimarad). Valamint a főzelékek, mert hamar megvannak, valamint a sütőben sült húsok, amit előtte 1-2 nappal bepácolok, aztán beteszem a sütőbe, kis vizet öntök alá és 1-1.5 óra múlva kiveszem.

2011. máj. 6. 19:54
 2/7 anonim válasza:
Én is támogatom a muffint, meg a bögrés süteményeket, mert azok egyszerűek :)
2011. máj. 6. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Bögrés sütik, kevert tészták, muffinok, sütés nélküli sütemények, pralinék, piskóták, pudingos krémek.
2011. máj. 6. 20:11
 4/7 habibi ***** válasza:

szia,

én muffint, palacsintát, Brownie-t, vagy egyszerű piskóta és benne gyümölcsökkel, néha puding, de a tortákat is nagyon szeretem sütni, igaz eltart 1-1 darab több órán át is, de megéri, vagy bárhol kinyitom a szakácskönyvet és azt :)

főzni: falafelt szeretek a legjobban, rizskoch is,spagetti, rakott tészta, vagy gyrost, olykor párolt csirkemellet salátával, spárgát öntettel, vagy még különböző (nem tudom mi a neve,olyan krémes , sűrű zöldségleves)és mostanában a zöldségeké a főszerep

2011. máj. 6. 20:13
 5/7 anonim válasza:
hát én a sütit sütni szoktam. ;) de amúgy piskótát nagyon könnyű elkészíteni. és nagyon finom. :)
2011. máj. 6. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

túrós, almáspite

levelesztésztákból-sonkás, virslis, sajtos, kolbászos, spenótos

bögrés sütik

joghurt, túró, gyümölcstorta

piskóták

rétes

muffin, túrógombóc, tészták-lekváros, diós. túrós stb

kókuszgolyó, perec, aprósütik

rizskoch, tejberizs, mákosguba, nudli

2011. máj. 6. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
kelt tésztákat szeretek bármilyen mennyiségben csinálni: talkedli, fánk, lángos, pizzás csiga, kakaós csiga stb. Variálni sokféleképpen lehet :)
2011. máj. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!