Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyon unalmasan főzök. Ti...

Nagyon unalmasan főzök. Ti honnan kaptok új ötleteket?

Figyelt kérdés
Általában mindig ugyanazt csinálom.Pörkölt, sült hús, tésztás ételek. Már a párom is unja ezeket.

2017. márc. 2. 12:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos túl nagy a fantáziám, rengeteget variálok, kísérletezem. A piskótám ritkán lesz kétszer egyforma s akkor még csak a tésztánál vagyunk... :( Túl sokféle ötletem van "lisztre"...

Főleg azért sajnos, mert szeretnék egyszerűbben, gondolkodás nélkül főzni. Ha mindennap rántottát ennék, az is elég változatos lenne, hisz millióféleképpen készíthető, rakható rá akármilyen szósz és miegyéb... S ha édesség is van és ital, még tovább fokozza a változatosságot.

Blogokat is szoktam nézni amúgy. Túl vonzóak.

2017. márc. 2. 22:05
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

Általában ha találkozok egy új recepttel, szinte mindig van benne valami apróság, amire azt mondom, hogy jó-jó, de én az helyett ezt+amazt rakok bele, vagy nem pont így, hanem amúgy csinálom... rögtön saját ízlésemre formálom.

Pl. a múltkoriban valaki említette a "nyírségi gombóclevest", nem ismertem, rákerestem... mivel akkor éppen "palóclevest" akartam főzni, végeredmény: palóclevesbe főztem bele azt a bizonyos nyírségi gombócot... tökéletes lett!!!

2017. márc. 3. 08:16
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként (én adtam az elején a napfelosztásos ötletet) a kedves "párod" is lesz szíves aktivizálni magát a főzésben, mind szellemileg, mind fizikailag. Te is dolgozol, gondolom, így mindkettőtök közös feladat a főzés és a kitalálás IS.

Milyen érdekes, hogy ezt senki nem írta, csak azt, hogy hogyan oldd meg te, egyedül...

2017. márc. 3. 10:33
 24/28 A kérdező kommentje:
Ő mindig azt válaszolja, hogy "neki mindegy", meg "úgyis mindent megeszek". Gondolom ez ismerős sokaknak :)
2017. márc. 3. 11:42
 25/28 anonim ***** válasza:
42%

Nem érted.

Nem az a kérdés,hogy mit találj ki neki TE és mit főzz meg.

Ha te is dolgozol, akkor a kérdés az, hogy MIÉRT NEM találja ki Ő az esetek felében az ételeket, és miért nem főz Ő is?!

Az nem indok, hogy nem tud. Te sem születtél úgy: meg kell tanulni. Ennyi.

2017. márc. 3. 12:34
 26/28 anonim ***** válasza:
25%
Azért válaszoltuk meg, hogy mi honnan kapunk ötletet, mert ez volt a kérdés. Nem életmód tanácsadót kért. Gondolom, ha megkéri a kedves párját, hogy pucoljon krumplit, akkor megcsinálja, de attól még nem fogja tudni, hogy kell rakott krumplit készíteni.
2017. márc. 3. 15:55
 27/28 anonim ***** válasza:
45%

1, Internet.

2, Te sem úgy születtél, hogy tudtad.

3, Ez is a probléma része, sőt eredője: nem az a baj, hogy nincs elég ötlet, az a baj, hogy a pasija kiszolgáltatja magát és nem konstruktív a kérdésben.

4, Nem kell "megkérni, hogy pucoljon krumplit." Azon a héten ő főz. Magától. HA akar. HA NEM akar, akkor ott nem az a baj, hogy a kérdezőnek nincs elég ötlete.

5, A probléma nem az, aminek látszik: az csak a felszín.

2017. márc. 3. 18:31
 28/28 anonim ***** válasza:
76%

Ez komplett bullshit úgy ahogy van. Miért kellene megosztani azt, hogy melyik héten ki főz, és miért lenne az ennyire súlyos probléma, ha nem akar? Ez már kb az a szint, hogy ha a párja elhívja vacsorázni, akkor felezzék az összeget, vagy egyszer ő fizet, egyszer meg a másik.

Vagy, ha elromlik valami, akkor egyszer az egyik javítja meg utána a másik. Minek kell elmosni mások által felépített szerepeket a párkapcsolatban, és a saját h*lyeségedet másokra presszálni?

2017. márc. 3. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!