Miben tárolható a házi vajkaramella?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam életemben először a vajkaramella készítést. Finom lett, de szeretném "megmenteni" az ünnepekre. Mit tanácsoltok, miben tároljam? Pléhdoboz, üveg, zacskó vagy műanyag doboz a legmegfelelőbb erre a célra? Mik a tapasztalatok?2016. dec. 12. 19:27
1/1 anonim válasza:
kicsit késve írok, de szerintem próbáld meg nem szabad levegőn tárolni, nehogy kiszáradjon. zsírpapírba becsomagolva vagy hasonló, mert ha csak úgy egymásra teszed őket (a darabokat) akkor ha kicsit is megolvadnak, egyben veheted ki a tárolóedényből az egészet ;)
Amúgy meg szerintem majdnem mindegy hogy üveg vagy fém tárolót használsz, csak ne műanyagot, átveheti az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!