Házi tortilla gondok?
Figyelt kérdés
liszt, só, víz, olaj, ebből tésztát gyúrok, ez idáig oké, de a végeredmény mindig rettenetesen ragad és hiába lisztezem a sodrófát vagy a deszkát valamelyikhez mindig odaragad és halálra idegesít, mi a trükkje?2016. okt. 25. 16:04
2/4 anonim válasza:
ez idáig nem oké...
liszt?! remélem, hogy nem búzalisztről beszélsz, ugyanis a tortillához kukorica kell.
3/4 anonim válasza:
több lisztet tegyél bele. 2-es: tök mindegy milyen liszt, mindkettő ugyanúgy viselkedik.
4/4 anonim válasza:
Ahogy írták: egy kicsit több lisztet bele, azon kívül a deszkát és a tészta tetejét lisztezd, ne a sodrófát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!