Mivel tűzzem össze a húst, ha nincs se hústűm, se fogpiszkálóm?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 13:24
1/8 anonim válasza:
Varrd össze különálló öltésekkel. Zsákvarrótűvel, de sima is megteszi, ha nincs más. Sütés után elvágod a cérnát és kihúzod.
2/8 anonim válasza:
Ha rántani akarod, a panírozás során a tojással kend meg alaposan azt a részt, ahol a hússzeletek összeérnek, majd az összefogja.
Ha főzni/párolni akarod, tekerd fel a húst a benne levő töltelékkel, és folpack-ba légmentesen belecsavarva, főzd/párold, mint ahogy a konyhafőnökben is csinálták.
3/8 A kérdező kommentje:
Rántani akarom, bele pedig bacont és túrót tölteni, úgyhogy kipróbálom ezt a tojásos módszert, valamint a "nyitott" felét sütöm meg először, remélem így jó lesz, kösz.
2016. nov. 19. 15:13
5/8 anonim válasza:
Ez jó, ha a spagettibe húzod bele a fehér cérnát, amit összekötsz, és a végén spagettivel együtt már könnyen le tudod szedni!!!
A cérna önmagában könnyen beleveszik a kész kajába, esetleg a tányérba is jutna belőle, de így a spagettiben egész jó ötletnek tűnik! :))
7/8 anonim válasza:
Ha rántani akarod, eleve nem kell összetűzni.:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!