Ha odaégett a főzelék, hogyan lehet "kiszedni" az égett ízt a kajából?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 16:22
2/6 anonim válasza:
sajnos azt sehogy se lehet kiszedni. Kuka!
3/6 anonim válasza:
Ha csak egy kicsit kozmált oda,akkor gyorsan egy másik edénybe kell önteni a főzeléket. Az alját természetesen nem szapad hozzákaparni. Akkor még többnyire ehető marad.Ha nagyon odaégett,akkor csak kiönteni lehet.
4/6 anonim válasza:
érdekes... én jobban szeretem a kissé odaégett főzelékek, ételek ízét :)
5/6 anonim válasza:
ha krumplit raksz bele, az kiszedi az égett ízt, aztán vedd majd ki a krumplit
6/6 A kérdező kommentje:
A krumpli nem a sót szedi csak ki?
2010. ápr. 26. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!