Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha odaégett a főzelék, hogyan...

Ha odaégett a főzelék, hogyan lehet "kiszedni" az égett ízt a kajából?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sehogy:(
2010. ápr. 23. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
sajnos azt sehogy se lehet kiszedni. Kuka!
2010. ápr. 23. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy kicsit kozmált oda,akkor gyorsan egy másik edénybe kell önteni a főzeléket. Az alját természetesen nem szapad hozzákaparni. Akkor még többnyire ehető marad.Ha nagyon odaégett,akkor csak kiönteni lehet.
2010. ápr. 23. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
érdekes... én jobban szeretem a kissé odaégett főzelékek, ételek ízét :)
2010. ápr. 23. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
ha krumplit raksz bele, az kiszedi az égett ízt, aztán vedd majd ki a krumplit
2010. ápr. 26. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
A krumpli nem a sót szedi csak ki?
2010. ápr. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!