Olyat lehet csinálni, hogy pl. este állok neki marhapörköltet főzni, és főzöm kb 2 órát, lehűtöm, hűtőbe teszem, és másnap főzöm még vagy 3 órát, és akkor frissen lesz kész amikorra kell?
Figyelt kérdés
Nem csak a frissesség miatt, hanem hogy időt nyerjek2016. szept. 16. 17:36
11/12 A kérdező kommentje:
A receptek is 4 óra főzést írnak. Szerintem ennyi idő alatt a vörösboros is megpuhul, még ha a bor keményít is.
2016. szept. 17. 00:29
12/12 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi mindenkinek!!!
2016. szept. 17. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!