Mennyit igyak este/éjszaka, hogy másnap délután 16-ig kimenjen a szervezetemből?
185 magas, 85-90 kg srác vagyok, szombat este meg akarjuk ünnepelni a szülinapomat, viszont vasárnap éjszakára megyek dolgozni, ezért fontos lenne, hogy legkésőbb 16 óráig 0 legyen a véralkoholszintem.
3-4 4cl vodkára gondoltam olyan 8-körül, és éjfélig, 01-ig esetleg 1 tequila meg egy absinthe-re.
Akkor inkább válaszolok egy történettel.
Szilveszter van, mindenki iszik, a vendégek nagyon helyesen nem ülnek autóba, ott töltik az éjszakát a házigazdánál. Mikor ülhetnek autóba? Délután 4-kor már jó lesz? Vagy most egy hetes sátortábor lesz a buli után, mert ki tudja mikorra ürül ki belőlük a pia?
Szerintem te is tudod a választ. Ha kialszod magad, akkor már nem marad benned alkohol. De 100%-os pontosságú választ nem tudunk itt adni, mert nem tudjuk mennyit iszol majd és mennyit fogsz aludni. Szerintem, hacsak nem piálsz estétől délig, akkor már nem lesz benned alkohol 16 órakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!