Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyit igyak este/éjszaka,...

Mennyit igyak este/éjszaka, hogy másnap délután 16-ig kimenjen a szervezetemből?

Figyelt kérdés

185 magas, 85-90 kg srác vagyok, szombat este meg akarjuk ünnepelni a szülinapomat, viszont vasárnap éjszakára megyek dolgozni, ezért fontos lenne, hogy legkésőbb 16 óráig 0 legyen a véralkoholszintem.

3-4 4cl vodkára gondoltam olyan 8-körül, és éjfélig, 01-ig esetleg 1 tequila meg egy absinthe-re.

2015. jan. 8. 12:53
 1/6 2can válasza:
én ezt simán le merném triplázni plussz egy pár sört is rá tolnák, ha legalább 6 órat alszom utána!
2015. jan. 8. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 1 nap telik el a két időpont között, ha nem iszod full részegre magad, akkor az az alkoholmennyiség már régen nem lesz a szervezetedben 16 órakor.
2015. jan. 8. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Az első feles és az időpont között igaz majdnem 24 óra van, de az utolsó fogyasztása után csak 14-15 óra. Utána minimum 10-12 órát aludnék, ez biztos
2015. jan. 8. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor inkább válaszolok egy történettel.

Szilveszter van, mindenki iszik, a vendégek nagyon helyesen nem ülnek autóba, ott töltik az éjszakát a házigazdánál. Mikor ülhetnek autóba? Délután 4-kor már jó lesz? Vagy most egy hetes sátortábor lesz a buli után, mert ki tudja mikorra ürül ki belőlük a pia?

Szerintem te is tudod a választ. Ha kialszod magad, akkor már nem marad benned alkohol. De 100%-os pontosságú választ nem tudunk itt adni, mert nem tudjuk mennyit iszol majd és mennyit fogsz aludni. Szerintem, hacsak nem piálsz estétől délig, akkor már nem lesz benned alkohol 16 órakor.

2015. jan. 8. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Van neten véralkoholszint-kalkulátor, abba beütöd és megmondja.

[link]

2015. jan. 8. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:

További kalkulátorok:

A világ leghasznosabb Excel táblázata: [link]

[link]

2015. jan. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!