Zsírral készített vörösboros marhapörkölthöz adott krumpli (köret) az natúr főtt legyen, vagy egy kicsit zsíros, v. olajos (akár oliva)? (ffi 59)
A bulgurt rizs helyett használjuk, használom, marhapörkölthöz nem csináltam még rizst...bulgurt pedig még úgyse tennék mellé.
Azt hiszem legjobb, ha megkérdezed a fiadékat, mi legyen a köret... :)))
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sajnos már látom, hogy akkorra nem fogok odaérni, innét az ország másik végéből. Ha esetleg egy kis lábasban tudnál eltenni részemre, nagyon megköszönöm. További szép napot!
Még egy pont a sóba -vízbe főtt krumplinak a marhapörkölt mellé.
Persze más megoldások is finomak lehetnek, de szerintem a család döntése legyen a mérvadó.
Szerintem is a család döntsön.
Mi nem rajongunk se a tarhonyáért, se a főtt krumpliért, ezért van zsemlegombóc vagy - ritkán - dödölle hozzá. Utóbbi kitűnő köret a vadpörköltekhez is. Nokedlit paprikás csirke mellé adok, ahhoz ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!