Tárkonyos csirkeragu leves, hogy?
Figyelt kérdés
Ha eleve gazdag a levesem. Sok répa, zöldség stb. Kevesebb a levem, akkor mikor a tejfölt össze kotyvasztom a liszttel nem és hozzá öntöm a leveshez nem lesz túl sűrű?2016. aug. 28. 09:53
1/7 anonim válasza:
A tárkonyos ragulevesbe eleve nem kell se liszt, se tejföl, csak habtejszín...
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. A tárkonyos ragulevest nem sűrítjük. Ha tejföl helyett tejszínt használsz, úgy az igazi.
3/7 anonim válasza:
Azért ne habtejszínt tegyél bele szerintem :).
Egyébként én szoktam tejföllel is csinálni, csak nagyon pici lisztet teszek bele. De valóban tejszínnel kell.
4/7 anonim válasza:
Miért ne tenne bele habtejszínt? A habtejszín "A tejszín", ami 100 éve is létezett, és amit mindig is használtak ételek sűrítéséhez is.
A főzőtejszín egy olyan dolog, ami kb. 50 éve van, a tejipari hulladékok feldolgozásával készülő híg, sűrítésre alkalmatlan, általában kb. 10%-os zsírtartalmú, stabilizátorokkal teli lötty.
Ezzel szemben a 30%-os habtejszínben semmi más nincs, csak tiszta tejszín. Akkor már inkább azt használja...
5/7 A kérdező kommentje:
Tejföllel jobban szeretjük, de azért lényeget kivettem, köszi!
2016. aug. 28. 11:08
6/7 anonim válasza:
Pedig tényleg habtejszínnel az igazi, még ha ezért lepontozás is jár :)
7/7 A kérdező kommentje:
Én szeretem tejszinnel is, de nem tehetek róla, tejföl függő vagyok! :D :D
2016. aug. 28. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!