Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A krumplihámozást kihagynám....

A krumplihámozást kihagynám. Enélkül is elkészíthető a rakott krumpli?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mostanában már a tűzhelyet is a csirke gyújtja meg.
2016. aug. 12. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:

9-es!

Hogyan tudod bedumálni neki, hogy szaunázni mentek???

Ezt én is megpróbálnám!

2016. aug. 13. 07:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam a krumpli részt lerövidíteni, hogy megpuculom és nyersen vékonyan szeletelve rétegezem (azért nem chips vastagságú :]).

Mindig is utáltam egy csomót várni, mire egészben megfő, aztán várni, hogy kihűljön, különben megég az ujjam, ha túl hamar kezdem lehúzni a bőrét. Már évek óta nyersen rétegzem, nem törik szét legalább, sokkal könnyeb kezelni, szebben, egyenletesebben lehet elteríteni az egyes szinteken. És nem mellesleg mindig megfő azalatt a kb. fél óra alatt, semmi különbséget nem éreztem a két féle között.

2016. aug. 18. 07:34
 14/17 anonim ***** válasza:
De te sem hagyod ki a krumplipucolást :D A kérdés lényege ez volt.
2016. aug. 18. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es.

Arra gondoltam, hogy talán az elkészítési időből szeretne lecsippenteni. Azért írtam 13-asként, amit.

2016. aug. 18. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem 8 :D Amúgy a 13 szerencseszám.Ja és nem receptedet kritizáltam, az teljesen jó, ahogy van.
2016. aug. 18. 15:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Pontosabban az én szerencseszámom, de már mindegy, most ébredtem, és még lankadozom :=))
2016. aug. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!