Félek, hogy kicsit avas őröltpaprikát tettem a pörköltbe. Tudok rajta javítani valahogy?
Figyelt kérdés
Még 3 óra hátra van a főzés idejéből. Marhapörkölt. :(2016. júl. 11. 08:48
1/4 anonim válasza:
Kóstold meg. Ha nem jó a szaft íze, most le a húst, és kezd elölről az alapot. Az sem baj, ha a paprikát csak a végén szórod rá. Kár a jó húst elrontani.
2/4 anonim válasza:
Mivel kivenni már nem lehet és biztos vagy benne, hogy avas, akkor készíts új alapot " nem avas" paprikával és tedd át bele a leöblített húst, (mivel még sok idő van hátra, a hús szinte nyers) ... bár talán már nem lesz annyira aromás a pöri, de legalább nem lesz avas.
Én ezt tenném!
3/4 anonim válasza:
Még a java része hátra van a főzésnek. Én is leöblíteném a húst melegvízzel, és egy teljesen úgy pörköltalapot készítenék, minőségi paprikával. Az avasat megd dobd ki sürgősen, nehogy mégegyszer megjárd vele.
Szerencse még rövid időt volt a hús az avas lében, így minden esély meg van arra, hogy az új alapban finom lesz a pörkölted.
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok és kíváncsi! :)
Azóta már meg is ettétek a pörit, mesélj milyen lett?
... és mit tettél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!