Sushoiba muszály nyersen rakni a lazacot? Nem lehet pácolni? Miben, meddig?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 20:47
1/6 A kérdező kommentje:
*sushiba
2016. júl. 5. 20:48
2/6 anonim válasza:
Nem kell nyersen bele, a sushi nem igényli sem a halat, sem a nyersességet... Sült makrélás sushit is ettem már.
Viszont a pácoláshoz nem értek, itthon megsütném a lazacot, japán étteremben pedig nyersen eszem, mert úgy szeretem, de én a boltban nem tudom elég frissen megvenni (az éttermi sem olyan, mint a tenger mellett, de nekem megfelel).
3/6 savanyújóska válasza:
Nem muszáj, úgy csinálod, ahogy neked a legfinomabb, ha nem szereted nyersen az ízét, akkor süsd meg nyugodtan, ha pácolnám, én valami könnyed olajos doogban hagynám állni egy éjszakára, mondjuk olívaolaj egy kis szezámolajjal (tényleg kevés, nagyon erős szezámaromája van), szerintem azzal hasonló íze lesz, mint az étterminek, és mégis pécokltad valamennyire.
4/6 anonim válasza:
Én makit szoktam itthon tekerni rendszeresen, abba füstölt lazac szokott kerülni.
6/6 anonim válasza:
A sushiba azt teszel amit akars .
A sushimi a nyers hal . De teheted a sushiba is , mert a sushiba azt teszel amit akarsz .
Mellesleg , egyszer megkostolod szeretni fogod .
De frissnek kell , hogy legyen , nem 2-3× lefagyasztva ,kiengedve ...tonhal is finom , és kingfish is , de azt nem hiszem hogy kapható lenne magyarországon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!