Komolyan lehet-e venni azt a hírportált, amelyik azt írja, hogy ne mossuk meg a csirkehúst főzés előtt (mert terjednek a baktériumok)? Ti megmossátok továbbra is?
Figyelt kérdés
Mondjuk, nem bánnám, ha nem kéne mosogatni a húst...
De (szerintem) komolytalan tanács.(Szabad ilyen buta tanácsot adni? - Ja, miért pont azt ne....?
2016. jún. 13. 12:29
12/14 A kérdező kommentje:
Hát, egyszerűbbnek pont nem egyszerűbb....
2016. okt. 6. 10:03
13/14 anonim válasza:
Én nem mosom meg a húst ,az egészben főzött baromfinak is csak a hasüregét mosom ki. A halat pikkelyezés után,de ha a zsigerelést nem rontom el ,a belsejét már nem mosom ki.
Nem most kezdtem főzni, 40 éve így csinálom.
Ha elkezded mosni a húst,és van rajta valami baci a víz apró cseppecskékben szétfröccsen ,nem is látod,és tele lesz vele a konyha.
A hús a vízet magába szívja,így az ételek nem úgy készülnek mint kéne,mert minden párolódik először, nem pedig pirul,vagy sül.
Feleslegesnek tartom,mert főzés és sütés során úgyis elpusztul minden ami rajta van.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!
2016. okt. 8. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!