Házi túró készítése - felforralni vagy nem?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt olvasom, hogy nagyon kis lángon csak melegíteni kell egy darabig, de az anyósom mindig forralásig melegíti. Kinek van igaza?2016. jún. 9. 20:00
1/3 anonim válasza:
Forrásig kell melegíteni, de forralni már nem kell.
2/3 Salx Narval válasza:
Lehet, hogy a mama nyers kezeletlen tejet használ és pasztörizálja is, 72-fokon már megemelkedik a jó tej. Túró készítéshez mondjuk jobb a régebbi tej mint a friss. A kezelt tejet valóban csak melegíteni kell.
3/3 anonim válasza:
Altatom a tejet, majd melegítem csak.
De szerintem ez is olyan ahány ház annyi szokás.
A lényeg, hogy finom legyen a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!