Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyennek kell lennie a jó...

Milyennek kell lennie a jó túrónak?

Figyelt kérdés

Természetesen ettem már túrót, és van is a fejemben egy emlék: friss ízű, darabos, "morzsolható".


Találtam a mélyhűtőben egy zacskó túrót. 2 hónapja lejárt azt írja, de mélyhűtőben volt. Felbontottam, megkóstoltam: nincs friss íze, és olyan mint a por, összeáll a számban, és olyan érzésem van mintha poros lenne. De nem büdös, és nincs kifejezetten rossz íze. Ezt a fagyasztás tette vele? Vagy már ez a túró romlott?


Most akartam enni magában, így estére, de ezt így nem kívánom.



2015. ápr. 12. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd vissza még pár hónapra, hátha javul!
2015. ápr. 12. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
45%

A jó túró házi, és nem darabos és nem is morzsolható, hanem kenhető.

A bolti túró, még a félzsíros is száraz, valószínűleg a benne levő nedvesség veszett el a fagyasztáskor.

A házi túró bírja a fagyasztást.

2015. ápr. 12. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
A túrót nem szabad mélyhűtőbe tenni, mert olyan lesz az íre és az állaga, ahogy leírtad. A túró csak frissen jó, és minél hamarabb fel kell használni.
2015. ápr. 12. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a túró megégett, azért olyan üres por ízü. Kifagyott belöle az érték az ízével együtt.
2015. ápr. 12. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!