Ma fasírozatlant sütöttem, de túltoltam a borsot. Mit lehet tenni?
Na , ez már nekem is magas :D ha nem darált, /vagdalt//fasírozott /volt a hús, akkor mit sütöttél meg ?
mert a kérdésben ez volt, hogy sütöttél, de mit ? :D
Nincs semmi hivatalos sorrend. fasírozás szót nem is használjuk, csak úgy, hogy darálthúsból fasírt/fasírozott készítése, begyúrása.
A panírozás a szelet hús lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatása, ebből lesz a rántotthús. Persze zöldségeket is lehet panírozni.
A flambírozás akkor történik, amikor valamit leöntenek alkohollal és 1-2 másodpercre meggyújtják, így karamellizálódik. De ez egy átlag háztartásban igen ritka művelet lehet.
Ha anyud konyhás, akkor nyugodtan kérdezz tőle , biztosan nem zárkózik el attól, hogy elmagyarázzon néhány alapvető konyhai műveletet.
Amiket felsoroltál, konyhatechnikai fogalmak, és nem sorrendet jelentenek. Elképesztő, ha te ilyen ismeretek alapján akarsz valamit is megsütni.
ha nem
fáraszt, pontosan leírhatnád, hogy mit akartál, és hogyan készítetted elő a húst.Ha pl a begyúrt fasortmasszát túlborsoztad, ha van még darálthús, azzal is korrigálhatod, , de egy szem nyers reszelt krumpli is sokat segít a fasírthús sósságának semlegesítésében, de akár plusz egy áztatott kifacsart zsemle is.
Kóstolni kell, hogy tökéletes legyen a fűszerezettsége egy jó fasírtnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!