Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ma fasírozatlant sütöttem, de...

Ma fasírozatlant sütöttem, de túltoltam a borsot. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Úr Isten....
2016. jún. 4. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Na , ez már nekem is magas :D ha nem darált, /vagdalt//fasírozott /volt a hús, akkor mit sütöttél meg ?

mert a kérdésben ez volt, hogy sütöttél, de mit ? :D

2016. jún. 4. 19:29
 13/15 A kérdező kommentje:
miért nem ez a hivatalos sorrend?? Fasírozás, Panírozás és csak aztán a flambírozás??? Vagy szerinted felcseréltem? Anyámtól tanultam, ő pedig üzemi konyhán dolgozott 25 évig.
2016. jún. 4. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi hivatalos sorrend. fasírozás szót nem is használjuk, csak úgy, hogy darálthúsból fasírt/fasírozott készítése, begyúrása.

A panírozás a szelet hús lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatása, ebből lesz a rántotthús. Persze zöldségeket is lehet panírozni.

A flambírozás akkor történik, amikor valamit leöntenek alkohollal és 1-2 másodpercre meggyújtják, így karamellizálódik. De ez egy átlag háztartásban igen ritka művelet lehet.

Ha anyud konyhás, akkor nyugodtan kérdezz tőle , biztosan nem zárkózik el attól, hogy elmagyarázzon néhány alapvető konyhai műveletet.

2016. jún. 5. 06:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amiket felsoroltál, konyhatechnikai fogalmak, és nem sorrendet jelentenek. Elképesztő, ha te ilyen ismeretek alapján akarsz valamit is megsütni.

ha nem

fáraszt, pontosan leírhatnád, hogy mit akartál, és hogyan készítetted elő a húst.Ha pl a begyúrt fasortmasszát túlborsoztad, ha van még darálthús, azzal is korrigálhatod, , de egy szem nyers reszelt krumpli is sokat segít a fasírthús sósságának semlegesítésében, de akár plusz egy áztatott kifacsart zsemle is.

Kóstolni kell, hogy tökéletes legyen a fűszerezettsége egy jó fasírtnak.

2016. jún. 5. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!