Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sztrapacska készítéshez...

Sztrapacska készítéshez mivel, hogyan gyalulod le a krumplit? (Egy férj kérdése)

Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyalulni, -reszelni, és ez az ideális hozzá:

[link]


[link]

2016. máj. 20. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

[link]


Ha ilyen reszelőtök van, akkor abból a nagyobb lyukú, hosszúkás formájú oldalán...

2016. máj. 21. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
..Na, az ami nem jó hozzá!
2016. máj. 21. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Próbáltad már???
2016. máj. 22. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A legkisebb lyuku reszelon szoktam lereszelni, igy pepesebb lesz es en is jobban szeretem mint nagyobb darabokban.
2016. máj. 25. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Erre mondják: kinek a pap, kinek a papné = kinek milyen az ízlése... most én is el kezdhetném mindenki válaszát lepontozni, aki nem az én ízlésem szerinti reszelőt használja!!! Szánalmas és gyerekes!!!
2016. máj. 26. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!