Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikroba csokit olvasztani?...

Mikroba csokit olvasztani? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de nagy odafigyelést igényel.

Beteszed pár másodpercre majd megkavarod, majd ismét pár mp, újra megkavarod. Ha nem kavarod meg, ugyanúgy fog kinézni mint amikor beraktad, de ha még rámelegítesz dobhatod ki.

2016. máj. 3. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán. :)

Egyszer felejtettem benne, akkor megállt egyben az egész cukor, dobhattam ki.

De egyébként csak oda kell rá figyelni és kész. Mindig összetöröm kockákra, úgy könnyebben olvad, könnyebb kevergetni. Üvegtálban melegítem.

2016. máj. 3. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy egész táblát összetörve berakok fél percre, utána fél percet hagyom hogy eloszoljon benne a hő. Megint fél perc, megint várok, ennyi általában elég is.
2016. máj. 4. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszhoz hozzátenném, hogy a mikrón levő teljesítményállító pont ezt csinálja. Vagyis melegít egy kicsit, aztán vár és ezt ismételgeti, mivel a mikró nem tud folyamatosan fél vagy negyed teljesítménnyel melegíteni, mint mondjuk egy hagyományos főzőlap.
2016. máj. 11. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!