Mikroba csokit olvasztani? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 20:02
1/4 anonim válasza:
Lehet, de nagy odafigyelést igényel.
Beteszed pár másodpercre majd megkavarod, majd ismét pár mp, újra megkavarod. Ha nem kavarod meg, ugyanúgy fog kinézni mint amikor beraktad, de ha még rámelegítesz dobhatod ki.
2/4 anonim válasza:
Simán. :)
Egyszer felejtettem benne, akkor megállt egyben az egész cukor, dobhattam ki.
De egyébként csak oda kell rá figyelni és kész. Mindig összetöröm kockákra, úgy könnyebben olvad, könnyebb kevergetni. Üvegtálban melegítem.
3/4 anonim válasza:
Egy egész táblát összetörve berakok fél percre, utána fél percet hagyom hogy eloszoljon benne a hő. Megint fél perc, megint várok, ennyi általában elég is.
4/4 anonim válasza:
Az utolsó válaszhoz hozzátenném, hogy a mikrón levő teljesítményállító pont ezt csinálja. Vagyis melegít egy kicsit, aztán vár és ezt ismételgeti, mivel a mikró nem tud folyamatosan fél vagy negyed teljesítménnyel melegíteni, mint mondjuk egy hagyományos főzőlap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!