Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pénteken csináltam főtt...

Pénteken csináltam főtt tojást, meddig áll el vajon? Ma és holnap lehet még belőle enni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 6. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már ma nem ennék belőle...
2010. ápr. 6. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem...
2010. ápr. 6. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Lehet enni.Én ennék belőle.
2010. ápr. 6. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Szia! az alaposan megfőzött keménytojásnak még semmi baja nem lehet. én is ma este fogok rakottkrumplit csinálni a festett tojásokból.sőt mág majonézes tojássalátát is, és holnap is azt fogjuk enni.

üdv.

2010. ápr. 6. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Én megenném. Miért nem kóstolod meg? Ha semmi furcsát nem érzel rajta, akkor bizonyára jó még.
2010. ápr. 6. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A kemény fött tojás hetekig eláll!!!!!!!!!!!!!!!!

Régen éppen ezért készitették igy el.

Ha kibontod és megkostolod, akkor mindjárt észreveszed, mert a romlott tojás NAGYON büdös (a jónak is van kis szaga, de csak alig), nyálkás a fogása és savanyú az ize.

2010. ápr. 6. 10:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak nekem. Egyet ettem, az jó volt. Még van 4-5 darab, akkor majd jól megszagolom evés előtt őket.
2010. ápr. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!