Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Márványozást süteményen hogy...

Márványozást süteményen hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Tojásfehérje és olvasztott csoki felhasználásával
2010. ápr. 1. 14:39
 1/3 anonim válasza:
A tojásfehérjét cukorral kemény habbá vered, a tészta tetején elsimítod, majd az olvasztott csokit (csoki+ kevés olaj) rácsorgatod és villával vagy (evő)pálcikával "összekevered".
2010. ápr. 1. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

tessék! itt van képekkel:)

2010. ápr. 1. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen.én is valahogy így gondoltam csak megerősítés szerettem volna. És a tojáshab megszárad a tetején ?
2010. ápr. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!