Hogy kell olyan tésztát gyúrni, ami nem a házi jellegű, hanem hasonló a boltihoz?
Elhiszem, hogy azért gyúrnak az emberek, de én azért, mert olcsóbban kijön, viszont valamiért a boltit jobban szeretem, tudom, valószínű nem sokan vannak így, de minek hazudjak magamnak :)
A boltin azt értem, hogy olyan mint a bolti. Ízre, állagra stb, nem tudom jobban kifejteni.
A durumlisztet annyira nem ismerem, sőt nem is láttam a bolban sem eddig, nem tudom mennyibe kerül, lehet az nem is olcsóbb mint a tészta maga.. Majd szétneézek jobban, meg számolok, köszönöm az infót
4 köszönöm, de azt hiszem nem egészen gondoltunk ugyanarra, de ha mégis igaz az, hogy azt szeretem benne, hogy sok az adalék, akkor az gáz.
Bár ha már itt járunk, ki tudja milyen a liszt amit megveszünk, abból gyúrva a tésztát, illetve a tojás milyen tyúkból esett ki.., még ha otthoni a tojás is, a sok táp, meg ki tudja milyen kukorica hibrid amit fogyaszt, szóval nem tudom lehet e még egyáltalán teljeses tiszta ételt előállítani..
De mielőtt nagyon off lenne, köszönöm a válaszokat mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!