Vajon akik itt kérek komplett programkódot "segítség" gyanánt, azok hajlandóak lennének fizetni is érte?
Figyelt kérdés
Az jutott az eszembe hogy lehetne egy olyan oldalt csinálni, ahol a hasznos/felhasznált kódok beküldői részesednének a bevételből, amit a kérők fizetnek. Mondjuk a programsorok számának arányában. A freelancerhez hasonló módon.2016. febr. 9. 23:19
1/22 anonim válasza:
majd jönne a nav mint a mikulásra :D egyébként természetesen nem fizetnének hisz az ilyenek azt várják hogy csak úgy ráértedbe írd meg nekik ők addig játszanak egyet vagy eltöltik a szabadidejüket valami szórakoztatóval :D
2/22 A kérdező kommentje:
Az adózás nyilván meg lenne oldva. Vagy esetleg működhetne bitocoinnal. Mondjuk 1/10.000 bitcoin programsoronként. :)
2016. febr. 9. 23:32
3/22 anonim válasza:
Volt már két fizetős menetem innen.
4/22 uno20001 válasza:
5/22 anonim válasza:
"Mondjuk a programsorok számának arányában."
Ezt felejtsük el.
6/22 anonim válasza:
Még megszületnének a háromezer soros hello world komlexitású programok. :o)
7/22 uno20001 válasza:
#3: Milyen értékben, ha szabad érdeklődni?
9/22 anonim válasza:
Nyilván a három zacskó zizi kategóriája. SAP rendszerek fejlesztőit nem ezen oldalakon keresik.. :o)
10/22 A kérdező kommentje:
#4 programsor alatt az utasításokat értem. Pl. PHP-ban a lezáró ';' jelek száma. Gondoltam ez nyilvánvaló. A freelancert példának akartam írni, ílyen kis tételnél, ahol kb. 1-2 órán belül kell az eredmény, nem alkalmas. a célra. :)
2016. febr. 10. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!